Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van Shiatsu therapie

Actie kortingen

10% korting op uw eerste Shiatsu Therapie behandeling (alleen 60 minuten, inclusief intakegesprek). 
Profiteer van 5% korting op uw volgende Therapie sessies t.w.v. € 275,00, bij aankoop van een 5 strippenkaart.

Bij specifieke klachten stel ik na een uitgebreide anamnese een diagnose en vanuit die diagnose ga ik te werk. Aangezien ieder mens uniek is, is het nooit precies aan te geven hoeveel behandelingen er nodig zijn. De massages dienen plaats te vinden met tussenpozen van 1 á 2 weken. Houd er rekening mee dat de eerste afspraak een half uur langer duurt vanwege het intakegesprek. Na de 5 massages evalueren we samen de voortgang.

Omdat ik vind dat shiatsu voor iedereen bereikbaar moet zijn, sta ik open voor individuele prijsafspraken als je een klein inkomen of uitkering hebt. Dit is mogelijk voor het shiatsu behandeltraject bij specifieke klachten van minimaal 5 behandelingen.

Klachtenvrij worden heeft tijd nodig. Het behandeltraject is een cumulatief proces waarbij geduld beloond zal worden. Aangezien ieder mens uniek is, is het nooit precies aan te geven hoeveel behandelingen er nodig zijn maar in het algemeen zou je kunnen zeggen dat bij klachten die nog niet zo lang bestaan, 5 behandelingen over het algemeen een goed resultaat hebben. Bij klachten die al langer bestaan of chronisch zijn, zijn vaak meer behandelingen nodig. Speciaal voor dit traject is er het Shiatsu Therapie rittenkaart, een gunstig geprijsd pakket van 5 behandelingen.

Viert je verjaardag met een Stoelmassage bij uw huis!

Ben je jarig en je wilt je een gezellige avond met het geven van stoelmassage aan je vrienden? Als jarige krijg je een GRATIS stoelmassage t.w.v. € 20,00. Je vrienden betalen ter plekke de stoelmassage. Deze actie is alleen geldig bij een minimaal aantal van 5 mensen!

20% Korting als je mij aanbeveelt bij vrienden.

Wanneer jij als bestaande klant met jouw goede ervaringen iemand anders enthousiast maakt en deze persoon maakt een afspraak dan beloon ik jou. Bij je eerstvolgende massage geef ik je een korting van 20%. Geef vooraf aan wie met mij een afspraak gaat maken voor een massage. Wil je gebruik maken van de 20% korting meldt dan per e-mail info@laviesublime.nl. vooraf bij wie je mij hebt aanbevolen als masseur en laat deze persoon binnen een week een afspraak met mij maken.

Cadeaubon voor massage voor een verjaardag of andere gelegenheden.

Maak iemand blij met een cadeaubon voor een gratis massage. Er zijn cadeaubonnen voor massages van 30 en 60 minuten en voor stoelmassages van 15 en/of 30 minuten. Je kunt de cadeaubonnen kopen in mijn praktijk. Dan stuur je mij een e-mail waarin je aangeeft voor welke soort massage (ontspanning, stoelmassage) en voor hoeveel minuten je de cadeaubon wilt. Ik stuur je dan een bericht terug waarin ik je aangeef hoe je het overeenkomende bedrag voor de massage kunt betalen. Na betaling stuur ik je dan de cadeaubon toe.